AKTUELNO

Miljana će pobesneti zbog ovoga.

Menadžer Lazara Čolića Zole, Boban došao je večeras u studio televizije Pink kao njegova podrška, pa je voditelj Darko Tanasijević porazgovarao sa njim.

On je otkrio da je Kulićevoj više puta pozajmljivao novac, koji je ona koristila za kockanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja zbog svojih obaveza ne stižem da ispratim sva dešavanja. Miljanine i Zoline dijagnoze su se poklopile. Oni su zavisni od adrenalina. Oni ne mogu da prihvate mirnu luku, oni se bolesno vole. Ne mogu tu monotoniju, bez problema naprave cirkus, a zna se šta je najslađe posle svađe - rekao je Boban, a onda dodao:
Što se Miljane tiče, njena taktika je da izvuče nečije pravo mišljenje o sebi, ona iskonstruiše svađu da ti kaže ono najgore, da bi saznala šta ti stvarno misliš o njoj. Ta taktika joj je dobra i delotvorna. Što se tiče tog novca, Miljana je dobar čovek. Mi smo imali napolju ozbiljne sukobe, prijavio sam je i policiji. Ja jedan broj koristim već deset godina, ona je objavila moj broj na svoj Instagram profil. Od nje nisam imao miran san. Došlo je do toga, da ja odem u Niš i uradim nešto zbog čega bih žalio. Ona kad je došla u Doboj, da se izmiri sa Zolom, rekla je da neće nipošto da se vidi sa mnom. On joj je rekao da ne može sa mnom da bude u svađi, da mora da izgladi odnose sa mnom. Ona je tad meni još dugovala novac. Govorila mi je da njeno dete nema šta da jede. Siniša drži novac pod ključem. Ja sam joj pomogao da preživi taj period. On je istog trenutka kad sam joj uplatio novac otišla u kockarnicu. Ona mi je rekla da su joj ukrali torbicu. Posle je nastala svađa, ja joj nisam izašao u susret kad mi je ponovo tražila novca - rekao je Boban.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku. 

Autor: R.L.

#Zadruga

'