AKTUELNO

Mima nije mogla da izdrži.

U nastavku noći svoje glasove tokom "Nominacija" dali su Marko Đedović i Ivana Šopić. Marko Đedović glasao je za Vladimira Tomovića, dok je u izolaciju Ivana Šopić poslala Draganu. Tokom njihovih iznošenja stavova, sve vreme je sa strane dobacivala Mima Živković sa kojom su danas Marko i Ivana imali žestoku svađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se nominacija tiče, jasna je situacija kao dan. Što se tiče Vladimira Tomovića, on i ja imamo super komunikaciju, super odnos, postali smo drugari čak. Sa 90 posto njegovih stavova se slažem. Ja na silu ne mogu da se svađam. Što se tiče Dragane, tu su stvari jasne kao dan. Ovog puta ostavljam Draganu, a šaljem Vladimira - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da dužim. Trenutno je Vladimir meni jedan od najbližih ljudi. On je čovek kvalitetan. Ne slažem se sa nekim stvarima koje radi, ali ne slaže se ni on sa nekim stvarima koje ja radim. Začudilo me je, što se tiče ovih nominacija, što ljudi ustaju i kažu: "Meni je Vladimir ovde najbliži", zna se s kim je Vladimir najbliži. Što se tiče Dragane, imamo dobar odnos, meni se jako sviđa što nju zabole uvo. Mislim da i te kako situaciju dobija težinu kada devojka ili žena ima dete, ali neću da ulazim u to i da joj stajem na muku. Meni se sviđa takav tip devojke. Ona meni deluje jako pametno i opet mi se sviđa ta njena crta hladnokrvnosti. Naravno da nominujem Draganu, jer se slažem sa Vladimirom - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'