AKTUELNO

Marija smatra da su njih dvoje previše bliski.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Prvo pitanje je Marija Kulić uputila Marku Janjuševiću Janjušu, a ticalo se njegovog odnosa sa Ivanom Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se Marko osećaš pošto drugi put praviš istu grešku? Pričao si da si povredio ženu zbog simpatija prema Ani Korać? Sada mi se čini da je isto tako? Mislim da ona za ovo nije kriva. Zbog čega dva puta praviš istu grešku, da li i ti misliš da je to igra? - glasilo je Marijino pitanje za Marka Janjuševića. Janjuša.
Ja se družim sa Ivanom, jer mi tako odgovara. Ja se nisam zaljubio. Ja se družim sa njom jer mi prija. Ona i da jeste zaljubljena u mene, to mene ne zanima. Ne znam kako bi bilo da se ja ne družim sa njom. Ja sam u rijalitiju, ja se neću ni sa kim ljubiti, pipati po intimnim regijama, neću imati s*ks, ali ću da se družim sa kim god hoću. Emocije prema njoj nemam - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene bi usrećilo da se ti družiš sa muškarcima, a ne sa Ivanom. To bi bilo najpametnije za tebe. Što vređaš svoju ženu svojim ponašanjem - uzvratila mu je Kulićka.
Za sada nisam prešao granice. Igram se rijalitija. Videću da li će biti bolje da se ne družim uopšte sa devojkama. Da nije Ivane Šopić, prebacivali bi mi za Anu Korać, a devojka je verena, ja ne želim nju da spominjem - nastavio je Janjuš da se pravda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Marko Janjušević Janjuš

'