AKTUELNO

Pešićeva je zamerila Vladimiru jer ju je osudio zbog odnosa sa Filipom.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 3". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je Dragana u pitanju prema njoj nisi rigorozan, a kada sam ja u pitanju onda jesi. Mene je razočaralo kada me je Vladimir pitao da li sam ja zaljubljena u njega. Ako ti misliš da sam ja zaljubljena u tebe, zašto mi imamo odnos prijatelj - prijateljica? Tvoja reakcija za Filipa mi isto nije jasna. Ja Filipa ne želim da izbegavam. Ja sam obožavala da provodim vreme sa njim - pričala je Jelena, a onda je svoj sud rekao i Tomović.
Ja Filipu skidam kapu na hrabrosti. Meni je Jelena prva došla da kaže da joj je Filip izjavio ljubav. Ako si došla prva da mi to kažeš, onda moraš da me saslušaš. Ako ti imaš potrebu da me pitaš nešto, nemoj da me usmeravaš kako ti hoćeš. Ja na tebe i Filipa gledam kao na dva dobra čoveka i nisam želeo da u ovome ti ispadneš grbava. Rekao sam: "Ukoliko Jelena produbi ovu temu sa Filipom da će Ivana Šopić biti u pravu i da će ona biti u kanalu." Jelena treba da ostane ovako neukaljana, ja nju na poseban način volim - istakao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Vladimire kontradiktoran. Ti se družiš sa svim devojkama koje su ti izjavile ljubav ili priznale da imaju emocije prema tebi. Zašto se nisi distancirao od njih. O čemu ti pričaš čoveče? Pa ti si nju izabrao za omiljenu, do pre četiri nedelje si je simpatisao. Ti sad pričaš kako ste vi prijatelji - prozvala je Dalila Dragojević Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jedino danas zasmetalo jer sam imala previše kritika za Filipa sa Vladimirove strane. Što se tiče Filipa, sa moje strane ništa ne postoji - istakla je Pešićeva.
Dragana Mitar ima nešto posebno u sebi. Oduševio sam se kada sam video 40 ljudi svaljuje na nju drvlje i kamenje, a ona to podnosi sa osmehom. - prokomentarisao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

#Vladimir Tomović

'