AKTUELNO

Vladimir smatra da ga Pešićeva nije gledala kao druga.

Jelena Pešić i Vladimir Tomović su tokom današnjeg popodneva poveli ozbiljan razgovor o svom odnosu. Naime, Tomović je bio ubeđen da je zadrugarka gajila emocije prema njemu koje nisu prijateljske i da bi bila sa njim.

Međutim, Pešićeva je istakla da Tomović nije u pravu, te su ušli u raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja želim da ti znaš da sam ja tebe kao prijatelja gledala. Znaš koliko sam te izdvajala od drugih - pričala je Jelena.
Gledala si me kao prijatelja sa kojim bi mogla da budeš. Ili si lagala - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u tebi videla sve, samo ne to. Vlado, sve se promeni. Ja sam rekla da nikada ne bih bila sa tobom. Ja sam rekla da su postojale varnice, ali kratko. Postajao je period kada sam te gledala kao muškarca. Gledala sam te, ali više nikada neću tako da te gledam - nastavljala je Jelena da se pravda.
Opet ne govoriš istinu. Nisi tako govorila. Ljudi neka sude. Nikada nisi rekla da ne bi bila sa mnom, to si sada rekla. Nikada takve stvari nisi govorila - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Jelena i Tomović nisu mogli da nađu balans u svom razgovoru, Vladimir je insistirao da prekinu prijateljstvo.

Ti si umislio da bih ja bila sa tobom. Jesam li ti rekla u hotelu da ne bih mogla da budem sa tobom. Ti ovde moliš Boga da sve devojke budu zaljubljene u tebe. Ja nikad ne bih mogla da budem sa tobom, ne bih mogla da zamislim jedan dan veze sa tobom. Gledam te kao prijatelja. Onda mi nismo prijatelji, ako si ti mislio da ću ja biti sa tobom. Ja ne mogu da se zaljubim u ništa, u vazduh - rekla je besno Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mene uvredila. Rekla si da zbog Mine ne bi mogla da budeš sa mnom. Vređaš me. Završio sam priču. Možeš slobodno da se skloniš, ja sa tobom nemam šta da pričam - uzvratio joj je Tomović istom merom.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

#Vladimir Tomović

'