AKTUELNO

Krunićeva nije mogla da podnese kritiku Tomićeve.

Zadrugari su jedan po jedan iznosili mišljenje o svojim rijaliti cimerima i kuglicama različitih boja im pripisivali epitete najpoželjnijeg, najsujetnijeg i najomraženijeg zadrugara.

Mislim da je Iva najsujetnija, znala je koliko mi znači ova kosa i ona je to morala da prokomentariše. Miona je najomraženija. Ovo (Mateja) je dečko u koga sam ja zaljubljena već tri meseca - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je došao red na Jovanu Tomić Matoru ona je žestoko iskritikovala Ivanu Krunić, a Natalija Ibraimov je zahtevala da se pevačica izvini Tomićevoj.

Da nije ovog zadatka, ne bih znala da je Ivana ovakav egocentrik. Tako da je Ivana najsujetnija. Da nemam Sanju, bila bih sa Kendijem, on je najpoželjnija osoba. Ne mogu da zaboravim reči koje mi je Miljana uputila, to je najveći konflikt koji sam ja imala u rijalitiju, tako da je ona najomraženija osoba - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpoželjniji čovek je Tomović. Vodila sam se time što su se devojke lepo zabavile sa njim. Najsujetnija devojka je prema mom mišljenju Ivana. Vidim da je loše prihvatila Matorinu kritiku - rekla je Natalija, a onda je Krunićeva uputila Matoroj izvinjenje.
Matora, ja ti se izvinjavam što sam te opsovala, ali ceo život se neko dere na mene. Samo te molim da ne vičeš više na mene - rekla je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ivana Krunić

#Jovana Tomić Matora

#Natalija Ibraimov

'