AKTUELNO

Pozeleneo od nervoze.

U "Zadruzi 3" je u toku najbolja žurka na ovim prostorima koja se održava pred očima milionskog auditorijuma televizije Pink.

Tara Simov i Iva Grgurić su veoma vesele večeras, pa su čak i zanosno zaplesale uz sjajnu muziku za koju su zaduženi "Dijamant bend", Ivana Šašić i DJ Đolix.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je veoma zasmetalo Marku Janjuševiću Janjušu, koji je besneo jer su Iva i Tara do pre samo nekoliko dana ratovale i govorile niz uvreda i psovki jedna za drugu, pa je odlučio da ih isproziva.

Sad kao igraju, zajedno su? Au, j*ebem ti život, gde sam ja došao. S kakvim moronima sam ja ovde. J*bao me otac. Što mi tata, deda i pradeda ne ostaviše pare da imam da ne dolazim ovde da gledam ovo. J*bao me otac. Juče oči izvadile, sad se g*ze ovde, ja ne mogu da verujem šta gledam. Ne mogu da gledam ovo više. Deda imao zemlju onoliku, što ne prodade nešto, da mi ostavi, da se ne mučim. Oči su vadile jedna drugoj juče, jedna drugoj j*bale majke, a gledaj ovo, pa j*bem ti sunce. Ovo je sve fejk, bre - besneo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, ovo Taru i Ivu nije poremetilo da nastave da uživaju u muzici, dok se Janjuš žalio Lazaru Čoliću Zoli i Mlađi Jovanoviću.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'