AKTUELNO

Kamere snimile sve!

Zadrugari Vladimir Tomović, Iva Grgurić i Ivana Šopić započeli su razgovor o njihovim cimerima, pa su sumirali utiske o svemu što im je privuklo pažnju tokom njihovog boravka u ''Zadruzi 3''.

Među prvima na meti bila je Maja Marinković koja je bila učesnica i u prethodnoj sezoni, a koja je bila izigrana od strane Marka Miljkovića kada ju je ostavio samo dan nakon što su imali prisnije odnose u krevetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledala sam na Jutjubu kako je ponizio i to su bili samo na jednu noć zajedno - rekla je Iva.
Pa da i posle takva osoba dođe da priča o granicama nekim - rekla je Ivana.
Ona je pikirala prvo Stefana, pa Vladimira. Dobila je pedalu i to je nju spustilo - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su razmatrali njeno ponašanje i promenu koja, prema mišljenju Ivane Šopić nije evidentna, a nije mogla, a da ne spomene Marka Janjševića Janjuša.

Mogao je i Janjuš da bude sa njom, ispadam ljubomorna, ali ono... - rekla je Ivana.
Da hoće Đukić, bila bi sa njim sto posto. Mogla je ona sa Matejom, ali nije htela. Mada, sama je ostala posle svega - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Iva je ispričala kako je ona jedna od onih koju Filip Đukić nije zaintrigirao, ali nije krije da bi ponovo stupila u vezu ukoliko bi se na vratima Bele kuće pojavio novi učesnik koji bi bio po njenoj meri.

Kad bi ušao neko nov i da mi se svidi, bila bih sa njim. Ali, sad smo se dotakli Đukića, on se meni ne dopada da bih bila sa njim - rekla je Iva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'