AKTUELNO

I dalje komplikuju stvari.

Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras na velepno imanje u Šimanovcima, kako bi se odigrala vanredna emisija "Pitanja gledalaca". Jedno od pitanja stiglo je za Draganu Mitar i Edisa Eda Fetića.

Zašto ste se posvađali? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče posle emisije sam ga deset puta pitala šta mu je, on je bio neraspoložen. Marku sam rekla da ne znam šta mu je, znam ja po njemu. Bio je i Bora tu, stajao je Tomović. Ništa mi nije konkretno odgovorio, danas nismo razgovarali o tome. Svi problemi se ostavljaju, pa se nagomilavaju. A kada se desi eksplozija, biće - spašavaj se ko može - ispričala je Dragana.
Ja sam juče bio umoran, spavalo mi se. Nije mi ništa zasmetalo, ništa nisam saznao što nisam znao. Možda sam tako delovao, ja bih joj rekao. Možda mi je zasmetalo, ali sam i zaboravio koliko je nebitno - nadovezao se Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti veruje Dragana Edu, niti on njoj. Rekao sam joj da ozvaniče vezu. To je rešenje svih problema. Spolja su bili o vezi, obavestite ljude da ste u vezi. Glumite prijateljstvo. Narod sve zna. Kažite da ste u vezi - poručio im je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Zadruga 3

'