AKTUELNO

Otvorila dušu.

Sledeće pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavio je Milan Petković i to Filipu Đukiću, a ono je glasilo: "Ti si meni nešto pre neki dan pričao za Jelenu, koliko ti je teško i kako podnosiš to što te ona odbija i da li si spreman da ne odustaješ?"

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam razmišljao, najverovatnije ću bataliti tu priču, koliko god da mi je teško, ne želim da je smaram, da ona ima neki pritisak, izgrmeću ja na moj način, najverovatnije ću da batalim tu priču jer nema povratne reakcije. Neću da ima pritisak zbog mene - rekao je Filip, a onda postavio pitanje Milicu Kemez.
Rekla si na nominacijama da ja ne pokazujem ništa, ja ne znam kako da se postavim prema tebi. Šta ja treba da uradim da bi se ti osećala lakše, da ne misliš da radim nešto da te žalim - pitao je Đukić.
Rekao si danas: "Jedino što mogu da učinim za nju posle svega..." Ako je čuvanje od izolacije jedino što možeš da uradiš... Neprijatno mi je da pričam o ovoj temi - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogađa je što između vas ne postoji ni zdravo - dobacila je Marija Kulić.
Lepo smo se družili na početku. Niti mi kažeš "Ćao", ne progovaraš sa mnom, i ja tebe izbegavam, ali danas tvoj komentar je ispao kao da je to jedino što ti možeš da uradiš. Prošlo je dva meseca i mogao si sve i svašta da uradiš, bar kad me napadnu da sam u rijalitiju jer sam imala odnos sa tobom, da sam te iskoristila, bar tad da ustaneš i da kažeš da to nije tako. Mnogo puta sam se osećala poniženo zbog tebe, svi su mene napadali, kako sam ja devojka lakog morala... Niz uvreda ja ovde dva meseca trpim, ne smem ni sa kim ni da se zamerim, jer znam šta će mi reći. Bar iz nekog poštovanja... Meni to nije banalna stvar, ja ni sa kim drugim nisam mogla da ostvarim komunikaciju. Ja sam se osetila kao g*vno, jer neko sa kim sam ja to uradila nije ustao da me odbrani - navela je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da ti nisi kriva, da sam ja ispao kriv, rekao sam ti što se više pecaš, oni će više da te bockaju - rekao je Filip.
Ispada da si ti mene iskoristio i šutnuo zbog Ivane, Mione... Ti znaš da si ti sa mnom ušao u vezu trezan, da smo se prvo poljubili pa je sve išlo spontano... Ti si ćutao, imao si preča posla, imao si druge veze. Ja sam ćutala i trpala, gledala tvoj ulazak u jednu vezu, u drugu vezu, u treću... Ja to nisam ni komentarisala, a onda ustaneš i kažeš da je jedino što možeš da uradiš za mene je da me ne pošalješ u izolaciju, ako je tako, nisi ni to morao.... Ja ne brukam nikog, ni mamu, ni tatu, ni muža, sve što radim ide na moja leđa - navela je Milica.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'