AKTUELNO

Markovićeva smatra da Vladimir manipuliše svojim cimerima.

Odnos Jelene Pešić i Vladimira Tomovića je takođe bila večerašnja tema tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Pešića je istakla da Crnogorac nije pravi prijatelj Stefanu Kariću i Marku Janjuševiću Janjušu.

Vodila sam se time da je iskren u svojim komentarima i prijateljstvima. Smatram da je njemu Stefan iskren prijatelj, a da on ima koristi od Stefana. Njega boli to što će Stefan ovde ostati do kraja, a neće morati da se bori. Nije pravi prijatelj ni Janjušu. On nikad ovde neće pokazati svoje pravo lice - rekla je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Tomovića prokomentarisala i Zorica Marković, istakavši da je Vladimir indirektno uticao na to da Karić raskine vezu sa Ivom.

Ja sam samo rekla Stefanu da treba da ima svoj stav, a nema ga. Rekla sam mu da bezveze sumnja u Ivine emocije. Donji dom je uticao na njegovu odluku koje se tiču Ive. Kada se rastao od Ive, svi su napali nju. Ružno je gledati to - pričala je Zorica Marković.
Svedoci su svi kakav sam ja odnos imao sa Jelenom Pešić. Ako jedno moje pitanje: "Da li je ona zaljubljena u mene?", ako je to pitanje presudilo da mi ovakav odnos imamo. Ona je zbog toga uputila meni salvu negativnih komentara. U svakom prijatelju postoji neko kukavičko jaje - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove reči su potpuno ražestile Zoricu koja nije mogla da odoli i ne prokomentariše Tomovićevo ponašanje i njegov odnos sa Karićem, ali i zadrugarkama.

Ti ovde treniraš pse i treniraš čopor. Moja priča u vezi sa njim (Karićem) je bila ta koju sam rekla u studiju i ja sam dodala ovo za Ivu. Samo što se niste držali za ruke. Ti Vladimire ne pričaš istinu - pričala je Zorica.
Ti meni bez potrebe govoriš sa sam ja mator konj i lažov. Ulazite u rijaliti i bavite se sa mnom - uzvratio joj je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Jelena Pešić

#Vladimir Tomović

#Zorica Marković

'