AKTUELNO

Orilo se za crnim stolom!

Voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je naredno pitanje, a ono je bilo za Edisa Fetića, a bilo je u vezi sa Draganom Mitar i njihovom romansom koja je jedna od komentarisanijih tema u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se kod tebe naziva žena koja je u braku, ima švalera i pored nejga se sa drugim malo je reći strastveno u izolaciji dohvati? - glasilo je pitanje,
Ja sam ovde kao i svi ostali. Ne vidim ovde ženu u braku, to sam već komentarisao - rekao je Edis.
On mora da bude iskren, ovo što radi Dragana je nismo moralno. Edo mora da shvati to da je on i dalje u braku i da mora da reaguje na način kako bi odreagovao svako. Da ne pravi od Dragane sa najnižim moralom, treba da ustane i kaže d atraži razvod od supruge. Danas smo Zorica i ja sa njim pričali, mene boli glava od brakova koji su postali cirkus - objasnio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić I Marija Kulić umešala prekinuli su Lepog Miću, te su ušle sa njim u sukob, pokušavajući da nadjačaju jedno drugo.

Ti treba da kažeš onda da voliš kurve i onda te niko neće okriviti, jer postoje muškarci koji vole kurve. Ona je sve vreme u rijalitiju pozdravljala muža, ti i Pavle ste dokaz da je ona to. Zašto si joj slao onda tortu? Ona ovde nikada nije izjavila da će ona da se razvede - vikala je Marija.
Ona je bila odvojena od muža, što joj ne bih poslao tortu? Mi tada nismo bili zajedno - tvrdio je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'