AKTUELNO

Žestoko je bilo!

Zbog čega mu smeta druženje Marijane Zonjić i Stefana Kandića, bilo je pitanje za Radeta Lazića koje je voditelj Milan Milošević tokom ove noći pročitao u emisiji "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sinoć celu ekipu nazvao sa tim "P". Mnogo je ružno izgledala ta slika sinoć. Ja sam rekao Kendiju da su Marijana i on najbolji od početka. Bila je situacija, da sam bio za ruletom, Tara je došla u fazonu: "Šta se ovo dešava? Pogledaj malo!", ja pogledam i zovem Marijanu. Ona mi kaže: "Namerno te (Tara) loži", a ja sam shvatio da me ona (Marijana) namerno loži. Ja sam napao Kendija. Tara je prva bacila tu kosku - pričao je Rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana je meni sinoć kroz suze rekla, pre nego što sam ti prišla, kako ti njoj zameraš druženje sa momcima i kako se trudi da te ispoštuje maksimalno. Ona je meni rekla da ti đuskaš sa Draganom - izjavila je Tara.
Ja sa Radetom najmanje vremena provodim - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema razloga da ljubomoriše, jer se ja družim normalno. Meni je Kendi ovde jedan od najboljih drugara. Nema potrebe da Rade ljubomoriše na Kendija i Relju, jer on zna da su mi to najbolji drugari - pričala je Marijana, pa se posvađala sa Draganom: Jako mi je jadno što moram da spavam u krevetu pored gde Edo i ti imate s*ks! Užas! Svakoj bi dečka skinula - dodala je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mani me! - rekla je Dragana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'