AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti!

Dok je njen momak, Edis Edo Fetić pričao o svojoj i dalje zakonitoj ženi, Dragana Mitar je rekla ono o čemu je do sada ćutala.

Rekao sam oko finansija sve dajem, to je majka moje dece. Ne dajem, mi smo 10 godina zajedno stvarali, koliko je moje toliko je i njeno, nisam ja darodavac. Što se mene tiče mogu da sednem na piće ili odem na ručak sa svojom ženom, što da ne, ja sam stabilan - govorio je Edo, što je izrevoltiralo Draganu, koja je do tada dremala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti jesi, ali ona nije, nemoj da me štipaš, nemoj da ja progovorim. Ona je sada u fazi kao Siniša, uhodi ga. Kao što je mene Siniša uhodio, tako ona njega uhodi po gradu, ne mogu da
Moraš da ćutiš, jer si joj ušla u brak - rekao je Lepi Mića.
Ne, on je meni i Siniši ušao u brak. On dolazi u Beograd, ona mislila da on radi, mislila da ako je odvede 10 dana u Dubai i kao to je to. On je bre isti Siniša, ja doživljavam deža vu, mene je sudbina uj*bala - rekla je Dragana revoltirano.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je ovo tačno, Dragana je u pravu, ona nije ništa kriva - tvrdila je Zorica.

Mitrova je objasnila zbog čega se Edis još uvek nije razveo.

Imaju zajedničku priču, ukoliko se razvede, uzeće mu dobar deo. Tako je bilo i kada se Siniša razvodio, igranka bez prestanka - objasnila je Dragana.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta. 

Autor: S.Š.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

'