AKTUELNO

Nije birala reči!

Stefan Kandić postavio je pitanje Dalili Dragojević u emisiji "Igra istine" da prokomentariše svakog člana ekipe III/2.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Reljić, rekla sam sve tokom nominacija, Mateja je super momak, super smo se družili, desio se incident u kojem je on želeo da odbrani Taru u situaciji kada ona nije bila u krivu. Sve u svemu, nema potrebe da okrećemo glavu, mislim da je dobar momak. Što se tiče Kendija, zaljubljen dečko, vidim da je osetio potrebu da se bori, da se trudi, ali verujem će odustati. Možeš da budeš samo potrčko, sprdaćete ovde pred svima, jer to su žene. Žene kada vide da sa nekim mogu, manipulišu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogla sam da manipulišem sa bilo kojim bilo muškarcem, ne bih uzela malog Kendija. Filipa nisam mogla, jer nisam bila upućena u rijalitiju. Da sam znala šta je radio ranije sa devojkama, bilo bi drugačije - objasnila je Milica.
Stefan Milošević je mnogo sujetan, želi da bude dominantan u svom društvu, vidim da se distancirao. Ne želi da kaže za stolom, ali svako se povukao na svoju stranu, nije kao što je bilo. Primetim da si u mnogo situacija iskren, ali ne znam zbog čega se povlačiš nekada. Kada nešto kažeš, treba da ostaneš pri tom stavu. Ispred sebe imaš mogućnost da uspeš, veoma si talentovan. Što se tiče Milana, ušao je veoma burno, neko ti je rekao da presečeš. Nekada ljudima odgovara da je pevač, drugima kao da je rijaliti igrač, pogubio se u toj priči. Mislim da se plaši da izubi napolju sliku da je pevač i da treba da budeš pevač. Ja mislim da možeš da budeš oboje, ovde su pevači rijaliti igrači, rijaliti igrači postaju pevači - istakla je Dalila.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teskta.

Autor: S.Š.

#Dalila Dragojević

#Stefan Kandić

'