AKTUELNO

Matijević je otkrio da su postojali osmesi između Dalile i Karića u prolazu.

Odnos i simpatije Dalile Dragojević i Stefana Karića su jedna od tema koju su svi zadrugari ove večeri komentarisali. Mišljenje većine zadrugara jeste da Dalila ima emocije prema Kariću, ali da ni po koju cenu ne bi ugrozila brak sa Dejanom Dragojevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona (Dalila) i da ima emocije, ona ne bi to tako transparentno pokazivala i tražila od njega majicu - rekao je Nikola Orozović.
Stefan je u salonu rekao da je pre mesec i po dana primetio neke stvari i da mu je u pabu bilo neprijatno kada su se naručivale te pesme. Bili su to osmesi u prolazu. Bile su priče da je Dejan uhodi. Moje mišljenje je da ova priča može da bude fejk, da Dejan ništa nije znao, a ona je ovo uradila da bi izazvala Dejanovu reakciju - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatam da Dalili ovo nije potrebno, ovim gestom će samo izazvati još više negativnih pitanja. Smatram da se desila tu neka vrsta emocija, ne kažem da se zaljubila, ali postojale su neke simpatije. Ona svoj brak ne bi izvrgla ruglu zbog neke fejk priče, već mislim da su tu postojale neke emocije. Ovo je početak nekih iskrenih emocija prema Stefanu - rekao je Bane Čolak, dok su Dalila i Dejan sve vreme držali oboren pogled.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

#Stefan Karić

'