AKTUELNO

Šokantne izjave za crnim stolom.

Naredno pitanje postavio je Bora Santana Dragani Mitar: "Šta se sada desilo između tebe i Edisa, zašto si ga polila kafom i bila drska prema njemu"?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ni ja šta se desilo... Posvađali smo se, nije on nikakva žrtva, bolje što sam ga polila kafom nego da sam uradila nešto drugo. Nije bila vrela kafa. Nakupljalo se i iz spoljnog sveta, sad je sve kulminiralo. Kad neke stvari stavljaš pod tepih, mora da dođe do pucanja. Teramo inat, on meni, ja njemu. Ništa nije strašno, to su priče koje se ponavljaju. Možda je on mene hteo da udari, pa nije - rekla je Dragana.
Mićo, obrazloži ti šta se između nas dešava - upitala je Dragana Lepog Miću.
Dragana ima osećaj da se Edo nikad neće razvesti i da ispada glupava. Ja sam njemu rekao da je to ružno što radi, treba da preda papire za razvod ili da se vrati svojoj ženi. Ja navijam za to da se on vrati ženi i deci. Međutim, on kaže da je sa ženom završio što se tiče emotivne strane. Ali Dragana sumnja u to i ispada ovde njegova ljubavnica, ona njega voli. Mislim da će Edo da odluči konačno, ja bih voleo da se vrati ženi, a ako ne želi onda mora da preda za razvod. Dragana je doživela blam kad Edova sestra nije htela da joj pruži ruku. Ja sestru razumem, Dragana je ispala ponižena - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako on nije predao još papire za razvod, a imali su intimni odnos, šta je to? On je po papirima još u braku, zašto je imala odnos sa njim? On radi to u braku, ima dve žene, nije lud da se razvodi - navela je Marija Kulić.
Njoj nije nikakva sigurnost ako se ja razvedem. U istom smo s*anju. Između nas postoji emocija, mi se volimo, ostalo su papiri, papiri se pocepaju. Ona mene ne tera, to je njena želja, ja sam njoj sve želje ispunio pa ću i to, ali kad ja budem hteo - naveo je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'