AKTUELNO

Ovo je sve iznenadilo.

Zadrugarka Jelena Pešić je od Lepog Miće u emisiji ,, Igra istine" dobila izazov da otkrije šta je sve rekla o pojedinim zadrugarima i njihovom ponašanju kada je Veliki šef organizovao proslavu u Beloj kući povodom reprize Nove godine.

Ona je surovo priznala da je njihov postupak bio krajnje neoprostiv, a skoro svi su se pronašli i bez ikakvih komentara saslušali šta je Jelena govorila.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o ponašanju pojedinih zadrugara od sinoć? - pitao je Lepi Mića.
Ja sam rekla da treba da bude sramota sve one devojke koje su već u jedan skinula haljine. Ne znam da li shvatate da ste na televiziji, repriza je bila organizovana za nas i za gledaoce. Devojke su skinule elegantne haljine, obukle su pidžame kao da smo na ekskurziji. Došao je Aleksa, Nadežda, MIća je morao da ih vuče za rukav da igraju. Užas. Stolovi su bili beli, stolice. Što se mene tiče, ne mora više nijedna žurka da se organizuje. Ja imam 30 godina i meni nije prijatno da budem u haljini i u štiklama - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, pitanje koje je Jelena spremila za Ivu Grgurić zaintrigiralo je sve, kao i njen odgovor koji je sve ostavio bez teksta.

Kad su bile porodice, Osman i Kristina su te pozvali da se pozdraviš, a kad su tvoji došli niste pozvali Stefana. Zanima me da li ti je neko skrenuo pažnju, jer se to komentariše po kući? - pitala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prišla Osmanu, oni mene ne bi pozvali. Meni je došla majka, tetka i sestre i najbolji drug. Moji ne podržavaju vezu sa Stefanom i ja ne znam šta je moja mama rekla Stefanu. Ja ne znam zašto je on ljut i baš me zanima zašto. U šoku sam, bolje da su mi rekli da treba da smršam, nego nešto što me je ostavilo bez teksta. To je ono što znam. Meni je Dino preneo neke stvari - rekla je Iva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'