AKTUELNO

Milan je propustio Zoricu Marković i omogućio joj da kupuje ranije, a onda je nastala svađa.

Učesnici "Zadruge 3" ovog popodneva išli su u kupovinu. Dok su čekali u redu ispred prodavnice, došlo je do svađe između Milana Petkovića i Ivane Šopić koji nisu mogli da se dogovore ko će pre da uđe u prodavnicu nakon što je Milan propustio Zoricu Marković i omogućio da uđe u market ranije.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi se pravite pametni. Što ste prokomentarisali: "Neka neko pusti Zoricu" - rekao je Milan.
Ti ako pustiš Zoricu, upadaš u grupu u kojoj je ona bila. Ti si to preuzeo na sebe. Pitala sam: "Da li želi neko da pusti Zoricu?". Ja sam trčala u štiklama, pa sam trčala. Ja nisam rekla da ću da ustupim mesto - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stigao drugi, a po tvom nekom zakonu prirode, sad ću da budem poslednji. Što se ti javljaš da pustiš nju? Ona može sama da nađe, ako si ti toliko pravedna, što se javljaš. Ona se napravla pametna, ja pustim Zoricu i sada ona govori da treba da se vratim na kraj. Ti si prva sugerisala - nastavio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zakon prirode nema veze sa ovim. Ti menjaš sa nekim mesto. Sad plačeš da ti neko ustupi mesto. Ti si se već ponizio. Evo, Sani ti je ustupio mesto. Ti si lav koji plače - pričala je Ivana, Milanu.
Ti tu lažnu pravednost možeš da prodaješ na drugom mestu. Ti koja si sugerisala, trebalo je da se povučeš za jednu grupu nazad. Prodaješ lažnu pravednost - obraćao se Milan, Ivani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'