AKTUELNO

Nakon što je pokazala pravo lice, zadrugari su je osudili i razotkrili!

Voditelj Dragan Marinković Maca ušao je u Belu kuću kako bi sa zadrugarima izabrao nominovane takmičare koji će se boriti za opstanak u trci za glavnu nagradu.

Zadrugari večeras biraju između Dalile Dragojević i Stefana Karića koji su ove nedelje bili u ulozi potrčka. Naredna je ustala Nataša Radan, koja je glas dala svoj nekadašnjoj drugarici Dalili, a potom se takozvani čopor Vladimira Tomovića urotio protiv Dragojevićeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekad me Stefan iznervira, jer nekim ljudima prelazi olako preko nekih stvari. Što se tiče druge stvari, ja svoje bivše prijatelje ne spominjem ni u spoljnom svetu, tako da neću ni ovde. Tako da ću poslati u ovoj situaciji nju, a Stefana ću ostaviti - rekla je Nataša.
Već nekoliko dana razmiljašm, jer mi je teško. Ja se nadam da ću se sa njim družiti, čovek kome sam rekao mnoge stvari, jedino njemu i znam da me neće izdati, jer je mnogo dobar momak. Što se tiče Dalile, nisam imao sa njom nešto mnogo svađa, ja nju nikada nisam prvi nju uvredio, niti bih je provocirao, za mene igra prljavo - poručio joj je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Dalile, nju poznajem dugo, poslaću je isključivo zbog situacije sa VLadimirom, nisam očekivao da će to izleteti iz nje, neću puno komentarisati to. Što se tiče Stefana, pored Matore, Fiće i ostalih i naravno pored Tomovića, on je osoba koja mi je najbliža srcu. Nemam nijednu zamerku, tako da ko god da je preko puta Stefana, poslaću tog nekog - ispričao je Mlađan Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadar

'