AKTUELNO

Ništa nije želela da izostavi!

U nastavku nominacija, ni Milica Kemez nije mogla da sakrije da o Dalili Dragojević ima loše mišljenje, dok je o Stefanu Kariću rekla sve najbolje vidno iznenađena zbog njegovog ponašanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola Orozović je priznao u kom trenutku je sa Dalilom pobošljao odnos, dok je Bora Santana priznao zbog čega bi voleo da je vidi u duelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je jako arogantna i drska. Svaki put je iskoristila priliku da me povredi i ponizi, jer zna da se pecam na to. To je bilo sve do trenutka dok se nisam preselio pored njihovog kreveta, tu smo počeli da komuniciramo i da pričamo o životu. Ispričao sam se*sualni blam, na šta je Dalila još i dodavala.
Ti ne tražiš prijatelje ovde, oni ti dolaze sami. Imaš sve u životu, ne guraš se nikome. Imaš svoj stav, način razmišljanja i svaka ti čast na tome. Šaljem Dalilu, iako nemam ništa protiv nje. Stefan je naš prijatelj. Voleo bih da vidim sa koliko procenta će Dalila pobediti u igri, da vidim kako se kotira - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su zanemeli kad su čuli šta Milica ima da kaže o svojoj cimerki, a svi su ćutanjem potvrdili da Dragojevićeva zaista poseduje ove osobine zbog kojih je postala oličenje negativnosti.

Kod Stefana cenim to što ne gleda sa visine, sa svima je jednak, skroman je u duši. Dalila ima često potrebu da omalovažava neke ljude i gleda ih sa gađenjem. Bori je jednom rekla da joj se skloni sa tim prstima, druge je komentarisala kako nemaju cipele, patike. Zaboravlja da i ona u nekom periodu nije izgledala kao sad. Ona je bila dobra sa mnom, a kad sam ispričala svoju priču rekla je da je to lažno. Ja sam opet pokušala da budem dobra sa njom, bilo je nemoguće, jer preko nekih stvari ne mogu da pređem. Razumem i rijaliti, ali da ljudi govore spoljni i ovaj svet, ovo je sve život. Ljude vređaš na sve moguće načine, ja to ne zaboravljam. Ne mrzim te, neću da se kačim na tvoje provokacije. Zato te i šaljem u izolaciju, nadam se da ćeš shvatiti ko sam ja i kakav sam prijatelj mogla da ti budem - rekla je Milica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'