AKTUELNO

Samouvereno se hvalisao za crnim stolom, a onda je pokazao svoje pravo lice.

Nakon Mine Vrbaški, ustao je Mensur Ajdarpašić, koji je svog glas između Dalile Dragojevića i Stefana Karića odlučio vrlo lako. Budući da je Karić bio izuzetno dobar prijatelj sa Vladimirom Tomovićem, a da je Mensur imao žestoke sukobe sa zadrugarom, on je odlučio da baš njega pošalje u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslaću Stefana, sačuvaću Dalilu, jer je stala na moju stranu kada sam bio u konfliktu sa nekim ljudima - poručio je Mensur.

Potom je Zorica Marković ustala za crnim stolom i svoj glas dala Kariću, te je nakon nje ustao Dalilin suprug, Dejan Dragojević.

Što se tiče nominacija, ja ću sve komentarisati. Što se tiče Dalile, ja njoj ne dam ovde da se druži sa drugima, jer svima odmah pronađem manu, pa joj kažem to i na kraju se to ispostavi kao istina. Nikad ne znaš kad ćeš dobiti, ili izgubiti. Ništa ne možeš da dobiješ od prijateljstva u rijalitiju, možeš samo da izgubiš - govorio je Dejan, a onda se umešala i Marija Kulić, koja mu je odbrusila.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da ti kažem, osvrni se na tvoju mamu, koja je varala muža, pa je ostavio. Kada si zatekao mamu sa drugim čovekom, otišao si kod tate, a David je ostao kod mame. Kućence jedno! Iskomentariši svoju porodicu - očitala je lekciju Kulićka.
Što se tiče Stefana, on je na početku rijalitija imao sa mnom sukob. Mene je to prošlo, to me je povredilo, a imao sam odličnjo mišljenje o tebi. Neke stvari koje radiš ne podržavam, ali ne želim da ulazim u te teme. Ja se sa svima raspravljam, onoliko koliko neko može da izdrži. Ti si pokazao da si okej momak, kada si posle konflikta i uzeo naš spisak. Pokazao si da si momak na mestu. Mislim da tebi ne treba devojka, jer hoće da se preko tebe izgrade neke stvari. Imaš tu neku crtu koja ti ne treba. Mislim da treba da se ugrizeš za jezik. Jedino su ti zamerke psovke i to neko ponašanje - izjavio je Dejan i poslao Karića u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'