AKTUELNO

Koraćeva istakla da je uvek imala savršenu porodicu.

Opšte je poznato da Maja Marinković godinama nije imala dobre odnose sa svojom majkom i da joj je tata najbitnija osoba na svetu. Ona je to više puta pričala u javnosti, a tako je bilo i večeras kada je razgovarala sa Anom Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom Ana Korać je rekla da ima savršenu porodicu i da joj je odvratno kada čuje priče o narušenim porodičnim odnosima. Inače, Anin dečko David već godinama je u lošim odnosima sa svojim bratom Dejanom i njegovom suprugom Dalilom sa kojima Koraćeva boravi u "Zadruzi 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš da sam se pomirila sa majkom? Nije mogla da me, znaš, nisam slušala i onda smo se posvađale. Javila mi se tek nakon "Zadruge 2". Ne znam ni odakle joj moj broj. Ja u šoku. Volim ja nju, mislim majka mi je - govorila je Maja.
I ček, šta si joj posle toga rekla? - pitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričale smo... Nema tu opravdanja. Sad smo super. Znaš kakva je, kao devojčica. Baš je lepa. Ne voli mnogo da se eksponira. Sada mi je rekao tata za Novu godinu da su izgladili odnose i da je sve okej. To je meni najbitnije. Neka zdrava priča - izjavila je Marinkovićeva.
I treba. Meni je to bezbeze kad niste u dobrim odnosima, ipak ti je majka. Baš mi je drago. Joj, što ja ne volim to... To mi je nešto najgore. Znaš koliko je meni strašno. Imala sam savršeno, mislim i dalje imam savršenu porodicu. Nikada se nisam svađala, imala sjajno detinjstvo i ništa mi nije falilo. Tako kada čujem te priče... Uopšte ne mogu da zamislim da imam loš odnos sa bratom. I to kada se naljutim, to traje deset minuta - dodala je Koraćeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'