AKTUELNO

Nije birao reči!

Lazar Čolić Zola tokom razgovora sa voditeljem Milanom Miloševićem, dotakao se i igre istine koju je igrao sa Majom Marinković prošle noći, tokom koje je priznao da bi sa njom imao seksualne odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja me je pitala sa kim bi imao s*ks, s obzirom na to da sam slobodan, ja sam to rekao da bi to bila ona, ali ne bi me iznenadilo da nakon deset dana kaže da sam zaljubljen u njoj - tvrdio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se Čolić dotakao i Dalile Dragojević, a budući da je dobar prijatelj sa Stefanom Karićem, mogao je iz prve ruke da otkrije sve o njenim emocijama prema zadrugaru. Kako je poznato, Dalila je ,,bacila oko" na Karića, što su mnogi zadrugari prokomentarisali, pa je Zola otkrio i detalje o kojima do sada nije pričao.

Ona je očekival ada će Karić da se upeca na njene signale, ona je u svojoj glavi, pa nije ona imala nameru da prevari Dejana, ali su se rodile simpatije i emocije, ali kada je videla da nema povratne informacije od Karića, onda je počela da ga kanali. To nije bilo fejk, ali bez obzira na to, ja sam to rekao, i da je bilo fejk i da nije, ona na taj način omalovažava svoj brak - poručio je Zola, pa se dotakao o odnosu Dragane Mitar i Edisa Fetića, koji je Dalila podržala.
Ona je žena u braku, ali to su rijaliti priče koje ona potencira i podržava, da bi komentarisala. Njihov brak je monoton, i kad je to čula od Zorice, krenule su te neke priče i da zavodi Stefana. U međuvremenu se zalepila za Stefana, i kad je bila svesna svega, onda se uhvatila Dragana i Ede. Pa i Miljana i ja kad smo bili u situaciji, kad je bila priča oko kiretaže, najgore reči smo dobili od nje, govorila je da smo bacili dete u kantu. Da li je to pristojno da govori žena koja ima jedinu ženu da se ostvari kao majka sa mužem? Ako mi neko kaže da su to najgore rijaliti koske, ona je spremna na sve da se digne priča oko nje. Uopšte nije srećna, sad se pravi da je fejk, ali nimalo nije - doda o je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'