AKTUELNO

Teško joj!

Ana Korać tokom noći pričala je sa Zoricom Marković i Markom Đedovićem, a tema njihovog razgovora bili su narušeni odnosi između Dejana i Dalile Dragojević sa Davidom i Biljanom Dragojević koji traju već godinama.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže Biljana da on neće da joj se javi, da joj kaže razlog zbog čega. Kaže: "Samo bih to želela da znam". Majka mu je i Davidu i njemu. Kaže David da to nije tako, jednostavno nije tako. David je baš slab na njega. Ja ne bih mogla da podnesem da smo on i ja zajedno, i da sad on neće zbog mene da ode kod majke. Ja uvek praštam. Nije moguće da su toliko dve različite priče. Jedna strana priča jednu, a druga strana totalno različitu priču - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ga je ova (Dalila) uhvatila, to je to... Zato i ljudi misle da je zamađijan. Oni koji odbijaju da reše problem, znači da su krivi. Ispade da su David i ta sestra krivi za sve. Kažu da se nikada nisu oglasili tokom prošle Zadruge, a lažu. Napisala je Dalila: "Nezvanom gostu je mesto iza vrata". Dejan možda nije loš, ali je nesrećan i onda ujeda. On je sve u životu promenio, osim prezimena. Ostalo je još samo njeno prezime da uzme - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi ti ništa loše uradila - rekla je Zorica Marković, Ani Korać.
Sigurno postoje greške i sa jedne i sa druge strane. Nemoguće da je David kriv za sve. Baka je rekla: "Molim te reci Dejanu da dođe". Žao mi je Davida, baš mi je žao Davida, on uvek ispada kriv. Kad god progovori nešto, on ispada kriv. Sve bih razumela, samo da ima okej odnos sa mamom. Biljana plače, baka isto... - dodala je Koraćeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'