AKTUELNO

Sada je sve jasno.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Dalili Dragojević, a ono je glasilo: "Da li te grize savest zbog onoga što si izgovorila Tomoviću, izvinila si se njegovom bratu, a onda opet pričala da se ne kaješ".

Foto: TV Pink Printscreen

Nije istina da sam rekla da se ne kajem. U tom trenutku kada se to desilo uopšte mi nije bilo žao kada je on krenuo na mene. Posle kada sam razmislila, bilo mi je žao, ali su mi se u glavi sudarale reči koje on meni upućivao. Posle toga sam imala potrebu da se izvinim. Nakon toga mi je Janjuš rekao da je Vladimir izbačen zbog mene, ja sam rekla: "Ne kajem se i šta ćemo sad". Ja sam se od srca izvinila i stavila sam tačku na to. Htela sam da pružim ruku i Vladimiru, on je rekao da ne želi. Rekla sam to u svađi sa Janjušem, ali za sebe smatram da sam se izvinila od srca. Stojim iza svojih stavova i ne ćoškarim - rekla je Dalila.
Ja sam isto prišao Vladimirovom bratu da se izvinim, on je rekao da prihvata, ali da se to ne ponovi. Vladimiru nisam pružio ruku - naveo je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je nastala manja svađa između Maje Marinković, Mensura Ajdarpašića i Mime Živković, jer Mensur nije imao dovoljno mesta da sedne.

Koga ti da pukneš, ženu da pukneš - urlala je Maja.
Nisam je pominjao, ima da lupam. Ne mogu, nemam mesta da sednem - rekao je Mensur.
Neka se pomeri od mene - urlala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim su se zadrugari vratili na temu o Vladimiru Tomoviću.

Kad se Vladimir tek vratio, on se tuširao, ja sam krenula u wc, nisam znala ko je, pitala sam ga da li možemo da porazgovaramo i da želim da mu se izvinim. Ja sam mu se izvinila i zatvorila sam vrata - rekla je Dalila.
Ja sam prisustvovao kada je Dalila dva puta povukla izvinjenje - naveo je Zola.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'