AKTUELNO

Čolak na emotivni način dokazao Krunićevoj koliko je voli.

Ivana Krunić je tokom večeri rešila da okonča vezu sa Banetom Čolakom nakon što je Ivana shvatila da nema podršku svojih najbližih. U ranim jutarnjim satima Ivana i Bane su rešili da porazgovaraju o svom odnosu.

Krunićeva je bila odlučna da ne želi pomirenje sa njim, a on ju je ubeđivao u suprotno.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam li ja taj koji te zove u društvo, koji te tera da pevaš i da pereš veš. Sa jedne strane te razumem, ali sa druge strane to tvoje ostavljanje mene budi u meni veliku sumnju - pričao je Bane.
Oboje smo plakali, šta je tu hladnokrvno - rekla je Ivana.
Mislim da si malo da sačekaš, makar da prenoći, da budeš sigurna u svoju odluku. Ti moraš da shvatiš koliko uvreda sam ja danas primio na javnoj televiziji. Ovo je najviše u istoriji u zadnjih 40 dana da se nismo zagrlili i poljubili. Shvataš li da ja ne mogu bez tebe - pričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću biti taj koji će te osporavati u bilo čemu. Neću ti stajati na putu za koji misle tvoji roditelji da je dobar za tebe - rekao je Bane.
Ne, to je put koji sam ja izabrala. Mi da smo napolju, nama bi bilo lakše. Ja ne bih bila osuđena na tebe. Ne bih morala da te gledam. Krivo mi je što moji nisu videli našu sreću. Ja sada neću imati volju ni za čim, sada će me gledati svaki dan uplakanu - odgovorila mu je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov razgovor je bio prikazan zadrugarima koji su bili zabezeknuti Čolakovim ponašanjem, smejali se njegovim izajvaama ali su istakli da on i te kako ima "priču" i da je veliki glumac.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Ivana Krunić

'