AKTUELNO

Nije očekivala ovo!

Zadrugarka Ivana Šopić se pohvalila zadrugarima kako u spoljnom svetu uživa u društvu ljudi koji su na visokim pozicijama, pa progovorila o političaru koji navodno stoji iza nje i koji je štiti u svakom smislu.

Ove noći je sedma sila odlučila da sazna o kome je reč, ali i šta je pod tim izjavama podrazumevala, a ona je negirala sve navode.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si uvek iskrena i otvorena, reci mi u kakvim si odnosu sa jednim političarem i da li on predstavlja ta tvoja leđa o kojima se toliko priča? - glasilo je pitanje.

Ja ne znam kad se to priča, iza sebe stojim isključivo ja. Nisam ni u kakvoj ljubavnoj vezi ni sa jednim političarom. U prijateljskom sam odnosu. Imam prijatelje koji se time bave - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora Santana je potvrdio da zna o kome je reč, pa priznao da je on prvi pokrenuo tu temu.

To je njen prijatelj koji je gleda kao ćerku, ja ga isto znam. Mnogo normalan čovek. Mnogo joj je pomogao kao čovek i prijatelj. To je sve što znam i stojim iza tih reči - rekao je Bora.
Hvala Bori na izvinjenju, ja to prihvatam. Što se tiče pojedinosti našeg odnosa, ne postoji ništa specijalno. On je pijan izjavljivao neke budalaštine, pa su zadrugari sami donosili zaključke. Pre nego što sam ušla ovde, rekla sam mu da ga nikako neću pominjati. Ne mislim da je ovaj svet nešto ispod, ali takvom čoveku ne priliči da ga spominju - rekla je Ivana.

Da li je ta zaleđina razlog za tvoju samouverenost u Zadruzi?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se tako ponašam uvek, ja za to imam druge ljude, a ne na njega. Ja se ne oslanjam ni na koga. Nikada nisam imala potrebu da mi treba bilo kakva zaleđina. Ja stojim iza sebe i nikog drugog ne mešam - rekla je Šopićeva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'