AKTUELNO

Krunićeva nije mogla da odbrani svog miljenika!

U Beloj kući je nastala uzavrela atmosfera čim je voditelj Milan Milošević stigao i odmah započeo ,,Pretres nedelje i izbor potrčka", a tako je iskoristio priliku da sazna i zbog čega je netrpeljivost između Ermine Pašović, Gagije Đoganija, Ivane Krunić i Baneta Čolaka sve veća.

Tako je Gagi ove noći otvorio dušu i priznao da nikada Ermini ne bi dozvolio da uplovi u vezu sa njim, jer je, kako on kaže, znao da se to neće dobro završiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Gagi nije prijatelj, videla sam ga dva puta u životu, Nataliju znam baš dugo. Ako se setim onoga kad su bile koreografije, znam da sam povredila Nataliju i Matoru, izvinila sam se. Ne mogu da verujem da na osnovu jedne svađe desi sve ovo. Nije bitno šta si ti meni izgovorio, Gagi. Prvo, Bane ti ništa loše nije rekao, titrao je svima! Nikad nije dozvoljavao da ostaneš gladan, brinuo je o tebi, stao je u tvoju zaštitu! - rekla je Ivana.
Odakle ti znaš da meni nešto nije smetalo kod njega? Da li si ti prenela Banetu da sam ja tebi prilazio i da smo pričali o meni, Nataliji? Zašto prenosiš?! - pitao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je i Ermina donela zaključak da Bane samo želi da posvađa nju i Gagija i da zbog toga iznosi neke činjenice koje bi mogle da ugroze njihovo prijateljstvo, a zbog čega su pale opasne prozivke.

Ovaj konj konstantno forsira svađu između mene i Gagija! - rekla je Ermina.
Ja sam rekao, da je Ermina bila iskrena na parkingu i rekla mi da je u vezi sa Banetom, ja bih joj rekao da zaboravi na njega, jer će loše proći! - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, ja sam hranio psa, a on me ujeo! - uzvratio je Bane.
Luna je meni prišla i rekla mi da me sve razume i izvinila se! On to takođe zna! - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'