AKTUELNO

Dragana je na sve načine pokušavala da reše nesporazum.

Dragana Mitar i Edis Fetić Edo su ušli u raspravu tokom ranih jutarnjih sati i to zbog Miljane Kulić sa kojom je zadrugarka u korektnim odnosima. Naime, Miljana i Edo su pre nekoliko dana imali raspravu, kada je Kulićeva izabrala Fetića za najveće zlopamtilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Od tog trenutka Kulićeva komentariše svaki njihov postupak, a Fetić je prekorio Draganu što nije stala u njegovu odbranu dok ga je Kulićeva komentarisala.

To ti je glupo, ja izolaciju nisam spomenuo. Ti si već bila potrčko, šta je problem da budeš opet. Ja neću ovde sa tobom da pričam o rijalitiju - rekao je Edo.
Ti glumiš nekog frajera. Ti meni nisi ispričao da si se svađao sa njom, ja sam to prespavala. Rekao si mi da te je izabrala za najveće zlopamtilo, nisi mi rekao da ti je spominjala decu, to sam čula večeras. Ti si njoj vređao porodicu. Mene Marija vređa za stolom, a ti ćutiš - odgovorila mu je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ti, tebe neko ispljuje i ti sutra ideš sa njim. Sa mnom nema priče. Meni ti nisi jasna. Zašto ne možeš da kažeš da si pogrešila - pričao je Edo.
Ti kao da nećeš da me pustiš da ja imam svoje mišljenje - dodala je Dragana.

Dragana je želela da o ovome raspravi sa Edom, a on nije bio raspoložen za priču, te se pravdao da mu se spava i okrenuo joj leđa.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

'