AKTUELNO

Želela je da spusti loptu.

Nakon što je Ivana Šopić čula gnusne uvrede od strane Maje Marinković, a sve zbog Marka Janjuševića Janjuša sa kojim su je povezivali, osetila je potrebu da odgovori na sve što je ona izjavila, pa poručila da tako samo šteti oženjenom ukućaninu.

Ona je razmišljala korak unapred, pa je tako prišla kako bi sa Majom raspravila na lep način i rešila sve nesuglasice zbog kojih jedna drugoj otežavaju boravak u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Dokle god me budu provocirali, ja ću dolaziti u situaciju da ja moram da se dokazujem. Oženjeni muškarci mene ne zanimaju, Janjuše, smiri svoje prijatelje da ti ne bi naneli još veću štetu - rekla je Šopićeva.

Maja joj je još jednom prebacila gde je grešila, na šta je Šopićeva odmah spustila loptu i priznala da je pogrešila što se sa njim družila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može niko da mi kaže da li je naš odnos čist ili ne, ali ne možeš ni ti da kažeš to, kapiraš?! Ja sam njega otkačila. Mene on ne zanima - rekla je Maja.
On je sinoć rekao da te mnogo voli, vi morate da poštujete neke moralne kodekse! Ja sam prva rekla da ti ništa nisi kriva, ali ako ja nisam moralna, onda nisi ni ti! Mene ne zanima ni da li voli tebe ni da voli mene. Neće tebi biti lakše ako ja ispadnem grbava, ne znam da li me čuješ - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na radiju si rekla da nećeš da ga drukaš, kao nećeš da prelaziš granicu. A, onda ti stavlja ruke u helanke! Ako ti je nešto rekao kao prijatelj, onda ne treba da ga izdaješ! - rekla je Maja.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'