AKTUELNO

Ovo se čekalo od Davidovog ulaska!

U emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, pušten je klip razgovora Ane Korać i Davida Dragojevića, koji se desio po njegovom ulasku u "Zadrugu 3". Tada je David zamerio Ani što se pomirila brzo sa Jovanom Tomić Matorom, a izljubomorisao joj je i zbog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne sećam te situacije, kada sam ja nešto nju... - začudio se Janjuš.
Dirao si je po kosi. Ja sam rekao da mi ne smeta, davao sam intervjue, rekao sam samo da joj zameram jer se borila sa tom pričom dve godine, a znam kako bi ona odreagovala da je bilo obrnuto. Samo kažem kako to napolju izgleda. Ništa ružno, nisam kao prošle sezone da šapućem i sakrivam. Ponosan sam na nju, volim je najviše na svetu. On je čovek, ne mora on mene da poštuje - objasnio je David.
Ispoštovao sam te dosta, mogao sam da glumim budalu sa njom. Najmanje sam vremena provodio. Mislio sam da sam imao veliko poštovanje prema njoj - dodao je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je moj život, jedino ja mogu da je pipnem. Sa Šopićkom se videlo da prijate jedno drugom, ti onako to malo perfidno uradiš - istakao je Dragojević.
Imaću poštovanje prema vama, mene će uvek povezivati sa Anom. Veruj mi, ja o vama ništa loše. Kad god ste okej prema meni, ja ću biti prema vama - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam po Davidoj faci da nešto nije okej tada. Njemu sam rekla da ne može da me promeni kao osobu, on meni govori kako da promenim svoj karakter. Kako da odreagujem npr. na Miljanu. Da budem gruba i otresita. Ja takva nisam. Ja mislim da ništa loše nisam uradila. Ne volim taj stav, tako i moja mama. Ne volim kad je grublji prema meni - istakla je Ana.
Ana se totalno promenila, ja nisam verovao da će oni opstati, ali vidi se da se vole. Davida sam zamišljao drugačije. Sad se vidi da je normalan momak. Ti si totalno drugačiji tip od Dejana - zaključio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga 3

'