AKTUELNO

Sve zbog odnosa sa Ćemom!

Naredni video-prilog koji su zadrugari pogledali, bila je svađa Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića tokom prošle žurke kada ju je osudio da je flerotvala sa pevačem Ćemom, koji ih je to veče zabavljao.

Zadrugarka se sve vreme pravdala tokom te svađe, tvrdeći da Ćemu poznaje spolja, kao i da su zajedno trenirali u teretani. Tada je Mensur raskinuo sa Minom a samo pola sata kasnije pružio joj je još jednu šansu nakon što je uspela da ga ubedi da prema njemu oseća emocije koje nikada do sada nije uspela. Mensur nije mogao da ostane imun na suze zadrugarke, pa je odlučio da joj pružio drugu šansu, staveći joj do znanja da joj više neće opravdavati greške.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa njom sam jer imam emocije za nju, a ovo što je bilo, popio sam i možda sam loše protumačio, bio sam više fokusiran na to - rekao je Mensur.
Ja sam rekla da se ne ljutim na to, jer ovde ljudi konstantnu pokreću stare priče, i potenciraju da i sa njim može to da se desi. Ja hoću da dokažem suprotno i da mi je stalo do njega i da mi je lepo sa njim. Ne želim da dolazi do ovih situacija do kakvih dolazi. - tvrdila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći put plači malo ubedljive, jer ja znam kakva si kada plačeš! Ona mu služi da mu skuva kaficu, ali vi lažete samo vas - odbrusila je Zorica Marković.
Ja sumnjam da je Mina samo drug sa Ćemom. Ako su se viđali više puta u teretani, to se nije završilo samo na tome, jer je Mina povezivani i sa drugim pevačem, znamo i sa kojim (Šakom Polumentom). - rekla je Marija Kulić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'