AKTUELNO

Žestoko!

Zadrugari su danas imali sastanak na kom su glasali za najiritantniju osobu, a tom prilikom došlo je do svađe između Milice Kemez, Bore Santane i Stefana Miloševića Pande. Inače, ovo troje zadrugara svađalo se i prošle noći.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene iritiraju žustre, impulsivne i plitkoumne osobe. Nervira me to što sam se spustio na taj neki nivo da izgovaram neke reči koje su izgovorene meni, to znači da smo isti, a ja ne smatram da smo isti - govorio je Milošević na sastanku.
Ti si gori - dobacila je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je! Iritiraju me takođe mišljenja ovde. Ovde smo naučili da imamo mišljenje i mislimo da smo svi bitni. Samo da vam kažem, mi smo g*vna i niko ovde nije bitan! - nastavio je Panda.

Ono što je zanimljivo jeste da je Pandu, osim Milice, prekidao i Bora Santana koji je tražio od Lepog Miće da ga potpiše na scenariju za film "Nemoguća ljubav". Panda je tokom svog izlaganja naveo Boru kao najiritaniju osobu, što se Santani nije svidelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sad automatski pljuješ po ovim ljudima ovde. Tvoja ironija je sr*nje. Ti nemaš smisao za humor, nego si ironičan i vređaš sve ljude, pa se čudiš kada tebe neko vređa - ponovo ga je prekinula Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada ću da ti kažem zašto me ti iritiraš! Imao sam sukob sa tobom... Milice, ti si plitkoumna. Napravila si budalu od sebe. Ne možeš da prodaješ ovde neku mudrost. Žustar je Mensur... Tišina, pušite mi k*rac! Ja ću da navedem Boru kao najiritantiju osobu zato što je on impulsivan. Sinoć je uspeo da me iziritira da ja izgovorim razne psovke, koje ne želim da izgovaram. Nadam se da u narednom periodu neću tako reagovati. Ne zanima me mišljenje Bore i tako tih ljudi - nastavio je Stefan.
Tek ću da te k*ram zbog ovoga! Tek ću da ga j*bem na svoj način! Mene ćete napisati za scenaristu! Sve je moja ideja! Mićo, mene ćeš potpisati za scenario! - govorio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, nemaš m*da da obrišeš sve ovo tamo - dobacio je Milošević.
Nećeš biti potpisan, jer ništa nisi uradio! Ja sam napravio po mojoj ideji, režiju je radio Mića, Gavrić je pomogao meni oko scenarija - nastavio je Bora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'