AKTUELNO

Ovo mu nije prijalo da čuje!

U nastavku sastanka koji je bio ovog popodneva u Beloj kući, kada je Veliki šef zadrugarima rekao da moraju da okarakterišu svoje cimere, ukućani su glasali ko je najviše iskompleksiran među njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina Vrbaški glasala je za Stefana Miloševića Pandu, a sa njom se složio i Edis Fetić. Miljana Kulić dala je glas Ivani Šopić, a njena majka Marija dala je glas Mensuru Ajdarpašiću zbog situacije sa Vladimirom Tomovićem.

Za Ivanu Šopić glasala je i Mima Živković, dok su za Brendona glasali Ana Korać i David Dragojević. Da je Mensur ukućanin koji ima najviše kompleksa, smatra i Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednu situaciju ću samo da navedem. Nisam mogla da shvatim, dok si mi još bio gotivan, da se kune u brata ili u nešto što mu je sveto zbog toga da li je neko iz "mrtvog" dizanja podigao ruku ili nije. Nisam mogla da se verujem da se ti kuneš za takvu stvar - rekla je Matora Mensuru.

Sa Matorom se složio i Filip Đukić pa je tako rekao da Mensur svima želi da da do znanja da je najviše iskompleksiran. Stefan Kandić rekao je kako je Ajdarpašić uvek govorio da je "nivo iznad svih", pa je tako i on glasao za Mensura, zbog čega je izbila svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

I Gagi Đogani i Mateja Matijević su glasali za Mensura, a ovom ukućaninu glas je dao i Mlađan Jovanović. Isto tako za Ajdarpašića u nastavku je glasao i Marko Janjušević Janjuš.

Ti imaš to najizraženije. Nemoj da se ljutiš zbog toga. Govoriš da nema jačeg od tebe i da si najjači, a onda te Tomović izazove da obarate ruke i to ti nisi smeo - pričao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ga nisam spomenuo kada je otišao Vladimir, ni u dobrom ni u lošem smislu. Mensure, jesi iskompleksiran u nekim stvarima i to veoma, tako da ću navesti tebe - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića svojim izalganje izazvao je veliku buru za crnim stolom kada je naveo Brendona i istakao kako smatra da ovaj zadrugar nije zadovoljan svojim polom, pa se oblači u žesnko.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon je najveći kompleks na svetu. Čovek se pretvara u ženu jer nije zadovoljan! Strah ga je da prizna to što jeste, što bi rekla Matora. To su najveći kompleksi - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su na kraju odabrali Mensura Ajdarpašića za ukućanina koji je najviše iskomplekiran. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'