AKTUELNO

Žalila se sve vreme!

U ranim jutarnjim satima Stefan Karić izabran je za potrčka sa svojom bivšom devojkom Ivom Grgurić, te su oni proveli prvu noć u izolaciji kako to inače i biva ponedeljkom.

Kako je poznato, Iva i Stefan imali su turbulentnu romansu, koju je Karić odlučio da prekine zbog njenog ponašanja koje mu se nije svidelo. Međutim, Iva je pokušavala da popravi odnos sa Stefanom, pa je odlučila da mu se jada zbog relacije sa Lepim Mićom, koji je inače Karićev dobar prijatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Još danas ovo Mića što mi je rekao, čak se i on nasmejao, ali to opet nije razlog da mi da... Kapiram ja da on mene ima za šta kritikovati, ali to je za razgovor, a nije za ovo. Nekako, šta ja znam, udaljili smo se, ima neko novo društvo - jadala se Iva.
Zato što si bezobrazna, moraš da paziš šta pričaš. Nismo pričali o tome, ali ti kažem koliko je to zvučalo ružno! Već sam ti rekao nešto za te zaj*bancije. Neki ljudi ovde ne znaju neke osnovne stvari. Zato što si se ti iskompleksirala, zbog toga što pričaju da si ti njegova ovo, njegova ono - odbrusio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'