AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

Ivana Krunić dobila je pitanje od strane gledalaca, a zadrugarka je trebala da objasni zbog čega je izjavila Banetu Čolaku da, ako je muškarac i ima koristi od nje, treba da je brani za stolom, što je ona odmah demantovala i počela da se pravda.

Rekla si Banetu da ako ima koristi od tebe kao muškarac, onda da te brani za stolom, šta ti je to značilo? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam to rekla, niti bih volela da je neko sa mnom iz koristi. Rekla sam da je sedeo kao mula dok me je Gagi vređao. Ja da sam muško, ja bih skočila za nekog. Ja sam juče napadnuta od strane Gagija ni kriva, ni dužna - pravdala se Ivana.
Ona samo tandrče, sa njom ne može lepo da se priča, samo melješ i melješ. Jednostavno, bio sam stvarno raspoložen da na jedan lep način rešimo, ali onda u momentima izleću samo uvrede, ne razmišlja uopšte dok priča - odbrusio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Čolak je odmah ustao i branio svoju devojku, jer je hteo da joj pokaže da je spreman da skoči za nju, ali mu je Gagi odmah stao na put.

Ma kako mi da znamo da su oni u vezi? Čas jesu, čas nisu, da sam znao da jesu u vezi, možda ja ne bih ništa ni rekao - dobacio je Gagi.
Do juče si bila mamina i tatina devojčica, pa si rekla da ti je preča karijera i ugled spolja. Da ćeš ti da se menjaš, Ivana ispadaš smešna, majke mi - odbrusila je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'