AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje šta čuje!

Iako su svi kritikovali Draganu Mitar zbog ponašanja i odnosa sa oženjenim učesnikom Edisom Fetićem, ona je ponovo ustala i bez dlake na jeziku priznala da je mišljenje drugih ne dotiče.

Ona je u toku porodičnog sastanka istakla još jednom da postoje stvari za koje znaju samo oni i da su u skladu sa tim doneli odluku da se više ne svađaju pred kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša priča je napolju, to su neke stvari koje znamo samo mi. Mene ovde komentari ne mogu da dotaknu. Što se tiče priča i pričica, posle Tomovića, očekujemo i Jelenu. Ja volim kad ribe jure za mojim muškarcima, to mi je simpatično i slatko. Mi nijednu svađu i raspravu neću priuštiti bilo kome. Mi ovde radimo ono što radimo i kod kuće - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' spavate u kući kad su ljudi oko vas? - pitala je Zorica.
Ovde se radi sve i svašta. Ljubavi, imaš moju dozvolu da radiš šta hoćeš, flertuj sa svakom! Žao mi je što ne možeš da ih iz*ebeš, nas su hteli da razdvoje znate od kad?! Naše priče će ostati ispod našeg pokrivača - rekla je Dragana.

Podsetimo da Jelena Pešić ima tajni zadatak da ubedi sve takmičare da je zaljubljena u Edisa te je zbog toga to javno morala da prizna.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'