AKTUELNO

Ništa nije sakrio!

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka" svi zadrugari pogledali su klip u kojem su svi mogli da vide kako su se posvađali Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić, a sve zbog njegove ljubomore.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Mensur je tvrdio da je uhvatio Minu i Davida Dragojevića kako gutaju pogledima jedno drugo, a to je izazvalo pravu pometnju u "Zadruzi", budući da su se svi setili situacije u prošloj sezoni.

Ja ću od sad biti iskrena za stolom. Na klipu se vidi da konstantno gledam negde. Ja sam temu sa Vladimirom zatvorila, što se Davida tiče, meni je to presmešno. Ja njega ne gledam na taj način, David je ovde za mene kao i svaki drugi učesnik. Imamo korektan odnos i drago mi je, mi ni kafe ne pijemo zajedno. Koliko sam puta rekla da su mi oni najsavršeniji par. Nemam potrebu da gledam bilo koga ovde. Njemu smeta što ja stalno gledam negde, to sam ja. Ne mogu da imam povez na očima. Ja sam Mensuru rekla da on očigledno gleda u njega - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

On se konstantno naslanja na krevet kod Mine, penje se tu... - rekao je Mensur.
Ti si opasno ljubomoran. Svi znate dobro ko je Mina. I svi hoćete u vezu sa njom, a onda bi da je menjate. Mina voli da bude dobra sa svima! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je došla na krevet, pitali su nas da li hoćemo palačinku, to je trajalo deset sekundi. Ja kakvu god čarku da imam sa Anom, ja nikad ne bih ovde bio ni sa jednom drugom. Sve su meni ovde drugarice, ja sam zaljubljen u Anu. Što se tiče Mine, ništa nismo pričali. Očigledno da Mensur ima problem, ali neka kaže šta ima da kaže konkretno - rekao je David.
Kad je David ušao, ja sam primetio nešto... - rekao je Mensur ukratko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'