AKTUELNO

Šok!

Na sledećem klipu zadrugari su mogli da čuju razgovor Jelene Pešić sa Drvetom mudrosti, a ona je tom prilikom otkrila tajnu o Mirku Gavriću. Jelena je otkrila da je shvatila da Ivana Šopić poznaje Mirka već 12 godina, ali da on ignoriše Šopićevu zašto što ga je Ivana jednom videla da ulazi u hotel sa jednim muškarcem. Zatim su zadrugari mogli da čuju i kako je došlo do zadatka koji je Jelena pala, a zadatak je bio da ubedi sve da je zaljubljena u Edisa Fetića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je neistina, to je laž - rekla je Ivana.
Nije samo meni to rekla, bila je cela ekipa, Tomović i ostali. Ona je to nama pričala, ja sam je molila da mi kaže ko je, tada nismo znali ko je to. Ona je rekla: "To je osoba koju ja znam 12 godina, ne znam zašto je on sa mnom na distanci". Ona je gledala u njega, ja sam je pitala da nije Mirko, ona je rekla: "Neću da pričam, saznaće se". Ja sam na to zaboravila, dok nisu bile nominacije kad je Mirko rekao da se poznaju već 12 ili 13 godina. Da li si rekla da poznaješ osobu 12 godina, ali da mu je neprijatno da ti priđe jer si ga videla da ulazi u hotel sa muškarcem? - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jasno da ti je trebalo nešto da kažeš. Vidiš kako se namestilo da ti baš ja us*rem tajni zadatak. Setila sam se na šta misli. Kad sam tek ušla ovde, ja sam rekla da poznajem nekog, rekla sam postoje ovde osobe koje sam videla u nezgodnoj situaciji, nikad to ne bih iskoristila. To je neki dug, nema veze sa hotelom. Vladimir je rekao: "Je l' si ti radila u hotelu? Ko zna šta si ti sve videla...". Ja sam rekla da neću da pričam o tome. Jasno mi je kako tvoj mozak funkcioniše i iskoristila si to što je Mirko tokom nominacija rekao i ubacila u tu priču. Ti si drukara, ali mi je žao što sam ti us*ala zadatak. Drago mi je što moje prave tajne ne odaješ. Ali ti onu tajnu o ceduljici sa Janjušem nisi iznela, samo zato što ja znam tvoje tajne - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nijednu svoju tajnu nisam podelila sa tobom. Ti nemaš šta da izdaš - istakla je Jelena.
Mene ne zanimaju drukare i čepulje! Ja mogu da se zakunem da to sa Mirkom nije istina, ali šta bi bilo da je istina, da si stavila mog prijatelja u lošu situaciju - navela je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekla da je to Ivana rekla, već sam ja to tako povezala i shvatila. To nije tajna koju sam ja odrukala - istakla je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi se osetila da vidiš tvog brata, a onda se vratiš ovde i vidiš da si se nekom us*ala u život. Koji je to dan bio, mesec, da ljudi vrate klip. Da je neko za Mirka to rekao ja bih mu oči iskopala. A ti si pušila mesecima Mirkove cigare, a onda si nagovarala Tomoviću da mu da mali budžet - urlala je Ivana.
Ja sam samo rekla oko za oko, zub za zub, meni je Mirko dao mali, i ja bih njemu dala mali - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si iskompleksirana, znam odakle potiču tvoji kompleksi. Ti si meni rekla: "Koliko god se ja spremala pored tebe, kad sednem osećam se jeftino" - navela je Pešićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'