AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Marija Kulić rešila je da ove noći u emisiji ,,Igra istine" zadaje niske udarce Dragani Mitar i Edisu Fetiću, pa se tako ponovo obratila njoj i konkretno je pitala nešto što su svi želeli da čuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo u razgovoru da je tebe povredio što je rekao da neće tvoje dete da vodi na more, jer nije ni svoju. Kako možeš da budeš sa takvim čovekom? A, pokazao je i neku vrstu netrpeljivosti! - pitala je Marija.
Ja nisam komentarisala njegovu decu, ali me pogodilo što se tiče Joce. Moj Jovan ima tatu, tako da drugi mu ne treba. Ja sam mom detetu dovoljna sasvim i kao mama i kao tata. Ne želim tu temu da komentarišem. Svoje mišljenje ću zadržavati za sebe i imam prava na to od večeras. Meni priče u rijalitiju nisu trebale da bih opstala, tako da... - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ona je iznenadila sve kada se obratila Marku Janjuševiću Janjušu gde je pokušala da izvuče informaciju o tome da li on još uvek oseća emocije prema Ivani Šopić.

Juče me Ivana pitala kako gledam vašu situaciju, sada me interesuje: Na neki način si rekao da je ona iznela neke laži. Rekla je da ti se dopala, svidela. Mene zanima, ona kao žena može da primeti da li se nekome dopada. Da nisi oženjen, da li bio sa njom? - pitala je Dragana.
Ja nju nikad nisam slagao, sve je istina. Šta je ona rekla neću da se vraćam. A, pre mesec dana ja sam rekao da nisam oženjen, bio bih sa njom. Nju sam najviše zavoleo ovde. Eto, u ovom trenutku ne bih bio ni sa jednom - rekao je Janjuš.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'