AKTUELNO

Ni ovo ga nije pogodilo!

Zadrugari su u toku večeri nastavili da komentarišu podelu budžeta ovonedeljnog vođe Jovane Tomić Matore, a ni Mensur Ajdarpašić nije želeo da ostane uzdržan.

S obzirom na to da je njegova ekipa sa kojom je u budžetu takođe ostala bez para, on je naglasio da nema loše mišljenje o Matoroj bez obzira na sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to i očekivao, ali ja sam imao lepo mišljenje o Matoroj. Nisam nikad razmišljao da bih sa njom mogao da se posvađam. Skočila je da se svađa sa mnom zbog Mlađe, ona ne treba da se meša u muške svađe. Ona je mene više puta uvredila, kad su u pitanju neki moji prijatelji, psovala ih je i nabijala na onu stvar - rekao je Mensur.
Ti si prvi pretio Tomoviću, pominjao si neku opomenu! - rekao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije bila pretnja! Nema veze, ja neću da se svađam sa njom zbog budžeta, nema veze. Mića je dao Mini 500 dinara na zajam, snašli smo se - rekao je Mensur.

Matoroj nije bilo svejedno kad je sve ovo čula, ali je ipak tražila opravdanje za ovaj postupak koji joj mnogi neće oprostiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da mi se situacija dešava kao sa Anom i Davidom, netrpeljivost postoji! Ja sa Minom nikakav odnos nemam, sve što mi je ikada pričala, ispada da me je lagala i ne znam šta uopšte misli o meni! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je čula njegovo izlaganje, Ermina Pašović imala je potrebu da mu se obrati.

Ti si meni mnogo iritantan, ne mogu očima da te gledam. Ali, meni je tebe žao! - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'