AKTUELNO

U toku je suđenje Miljane Kulić i Stefana Karića povodom svađe koja se desila u ranim jutarnjim satima kada su jedno drugo žestoko izvređali.

Nakon izlaganja optuženog i tužioca, usledilo je i mišljenje porote, a prvi se povodom ovoga oglasio Lepi Mića koji je bio očevidac svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, ti imaš pravo da legneš u taj krevet, ali to nije moralno. Ti možeš i na k*rac da se nabiješ, to je tvoja stvar. Miljana, po svaku cenu si želela da uđeš u njegov krevet - pričao je Mića.
Stefan je krenuo da diže krevet i nije mi dozvolio da uđem, a onda me je gazio. Vređao me je - pričala je Miljana.
Ja sam ti od danas noćna mora. Vidi na šta ličiš, debela krmačo! Videćeš šta ću ti uraditi, neće ti biti dobro. Nisi svesna na šta sam sve spreman - pobesneo je Karić.
Ona je namerno izabrala Karićev krevet kako bi izazvala sukob - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno mislim da Miljana nije trebalo ovo da uradi. Ona mnoge svađe izaziva ovde sama. To gde će Brendon da spava, to nije njena briga. Prema mom mišljenju Miljana je kriva što je ustala iz kreveta, nije bitno što je otišla kod Karića. Ako je već htela da bude humana, mogla je da dođe kod mene da spava u apartmanu. Sukob sa Stefanom ne opravdavam. Ona je kriva, jer je htela da bude humana, a to nije njen posao. Ja mislim da nikada nisam uvredila Stefana i Taru, da oni tako vređaju. Mogu samo da kažem da mi se ni jedno ni drugo ne obraćaju, a ja ću biti realna što se tiče njihovih veza i odnosa u rijalitiju. Nema potrebe da se porodice vređaju. Miljana jeste kriva, ali ti Stefane si trebao da pokažeš da si kulturan i da se drugačije postaviš - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Miljana Kulić

#Stefan Karić

'