AKTUELNO

Žestoko vođstvo Miljane Kulić u nominacijama!

Voditelj Ognjen Amidžić pristigao je u Belu kuću kako bi izabrao prvog nominovanog. Saška Karan svojom nominacijom samo je nastavila tok nominacija u koristi Lazara Čolića Zole, dok je Miljana Kulić u ubedljivom vođstvu na putu ka izolaciji.

Duboko u duši verujem da Lazar nije loš kao osoba, mada smo imali žestoke svađe, ali moram da kažem da je to bilo pod pritiskom Mrmljene (Miljana), ove ovde koja stalno brblja. Znam da ne smeš da priznaš. Kada si došao počeo si da me napadaš, jer ona ti je duboko zamerila što je ne braniš. Ne znam zašto sebi dozvoljavaš da te neko psihički i fizički zlostavljam, ti mora da imaš veliki želudac, znam da se pare jako teško zarađuju. Što se tiče nje, ja sam joj bila kao majka u "Zadruzi 1", bilo da su bile u pitanju cigarete, bila sam ta koja ju je sprečavala da prođe preko kapije. Šta reći o njoj što već drugi nisu rekli... Stoga šaljem Miljanu, a zadržavam Zolu - rekla je Saška, a Miljana je odgovarala pevajući.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Zolom sam imao konflikte na početku, sada nemam ništa loše da kažem. Šta reći o devojci koja se namaže blatom i dođe u emisiju. Tako da Miljanu šaljem, a Zolu ostavljam - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku.

Autor: S.Š.

#Marko Đedović

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'