AKTUELNO

Mića je otvorio Fetiću oči.

Dragana Mitar i Edis Fetić su se u jednom trenutku osamili u pabu, a tom prilikom je zadrugar rekao Dragani da vezu moraju braniti po svaku cenu, budući da imaju veliki broj rijaliti neprijatelja.

Kada mene napadnu, ti moraš da odbraniš ono što ja tvrdi, pa makar i ne bio u pravu, isto kao što i ja radim. Dok god mi budemo branili našu vezu, ako ja branim sebe, a ne našu vezi, mi smo u problemu, ili ako ti braniš sebe, a ne našu vezu, mi smo u problemu - pričao je Edo Dragani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga se ovom rijaliti paru pridružio Lepi Mića i savetovao ih kako da održe vezu, kao i kako Fetić treba da se postavi prema Marku Miljkoviću.

Ja sam bio protiv veze tebe i Vladimira. On nije dečko za tebe. On (Edo) je dobar prema tebi. Đedović je bio više sa tobom tada u komunikaciji, sada se on čupa. Ja stojim iza svog stava, oboje ste grešnici, ali sada kada ste priznali vezu, onda se borite za nju. Imate dva izbora, da se on vrati svojoj kući ili da se ne vrati. Ja sam Draganin i tvoj prijatelj, ja sam se zalagao da vi priznate vašu vezu - pričao je Mića.
Ja nemam problem sa Markom Miljkovićem, ona mi je rekla da ga ne komentarišemo. Ustaje Marko i kaže: "Prokomentarisao sam u studiju, to, to i to", ja njemu objašnjavam da nije strašno ako je bio zaljubljen u Draganu, jer tad nije bio u vezi sa Lunom - dodao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

On pljuje mene, ja ne mogu da ćutim. Komentarisanje je ogovaranje. Ja ne bih ništa rekla da on nije spomenuo Novi Pazar. On podj*bava. Ja nisam debil, on sve to radi na finjaka - rekla je svoju stranu priče Dragana.
On je time ponizio tebe (Draganu). Ti (Edo) si trebao da mu kažeš: "Zemljače, vidim kako si ti radio na svojoj devojci, pa te ostavila." Njemu je poenta da ponizi nju, a ne tebe - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Lepi Mića priznao Edu da je veoma primetno da je ljubomoran na Marka Miljkovića, a potom mu ispričao kakav je bio odnos Dragane i Miljkovića u drugoj sezoni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo hoću da kažem da si tu danas pokazao ljubomoru prema Marku Miljkoviću. Ignor je rešenje svih problema. On je bio njen prijatelj, nije tvoj. Ne mogu da kažem da mu se ona nije svidela. Svidela mu se. On je promenio krevet zbog nje. On njoj nikad nije zaboravio što ga je ona šutnula, pa je počeo sa ponižavanjem. Nije mogao da podnese poraz. Ona treba da se pomiri sa tim da su Pavle, Ša i Miljković njen problem, a ne tvoj - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koje se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'