AKTUELNO

Lepi Mića je urnisao pitanjima!

Zadrugar Lepi MIća je u emisiji ,,Igra istine" odlučio da se osvrne na Anu Korać i njen odnos sa Davidom Dragojevićem, pa joj je uputio pitanje koje se vezuje i za njenu drugaricu Soraju Vučelić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebi rekao moje mišljenje šta je uzrok i problem, a mislim da je to strah da ne ostaviš Davida. Kada smo se prošle godine raspravljali, ja sam rekao situaciju gde će doći do stvari koje ti nećeš moći da objasniš i to se upravo dešava. Na pitanje kada dođeš u situaciju da biraš između dečka i drugarice, šta bi uradila? - pitao je Lepi Mića, aludirajući na Soraju.
Moja drugarica se nikad nije mešala u vezu, nijedna. Da Davidu smeta moje druženje sa njom, to bi prestalo. Ja njoj nikad ne bih okrenula leđa, ne postoji osoba zbog koje bih to uradila. Nikada ne bih došla u situaciju da moram da biram između prijateljice i dečka. David mi nikad nije zamerio. Neće doći do toga - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svoju devojku nikad ne bih pustio samu da ide negde na 5 dana! - rekao je Lepi Mića.
Mi smo jedini problem imali kad je on ušao ovde, a mi imamo problem kad on neće meni da kaže da mu nešto smeta. A, ja kada se naljutim, ja uopšte neću kontakt celu noć i ujutru sam ko nova! - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

To je u Davidu izazvalo revolt, pa je pokušao da joj se opravda, ali je Ana bila uporna da sa njim nastavi raspravu.

Ja nikad nisam rekao da treba da budeš saksija, ni da ne treba da se družiš sa nekim! - rekao je David.
I posle me pitaš zašto sam negativna? Da, kad vidim tebe takvog ne mogu da budem drugačija - rekla je Ana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'