AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Urednik zabave na portalu Pink.rs postavio je pitanje Ani Korać: "Šta se dešava ovih dana sa Davidom? Tebi je njegovo ponašanje jako čudno i utiče na tvoje ponašanje. Šta se tačno dešava?"

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušavala sam dve nedelje da uđem u njegov mozak, normalno je da se posvađamo, nemamo nikakav veliki problem. Uvek bi mi odgovarao kada ga pitam da je sve okej. Pitala sam ga da li mu smeta Janjuš, rekao je da ne, Janjuš i on su uspostavili dobar odnos, čak su i pili kafu. Rekla sam mu da ne mogu da ga ljubim kada ne želi da mi kaže u čemu je problem. Rekao je sinoć neke stvari da mu smetaju, meni nijednom to nije rekao da bih znala. Konačno posle tih 15 dana, rekao mi je da mu smeta taj odnos sa Janjušem, da ne idem preterano u taj odnos. Ja Janjuša ne shvatam ozbiljno, njemu je ipak smetalo, nije mi problem, samo mi je bitno da znam. Rekao mi je da mu smeta što ga ne grlim i ne ljubim, objasnila sam mu zbog čega je to tako. Objasnila sam mu ne mogu da ga grlim, kada vidim da mu nešto nije u redu. Jednostavno, on je trpeo da se mi ne bismo svađali, a samim tim mu je iz dana u dan bivalo sve gore - objašnjavala je Ana.

David Dragojević izneo je svoju stranu priče o višenedeljnoj netrpeljivosti sa svojom verenicom Anom Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi imamo drugačija viđenja, ja neke stvari ne bih radio. Naravno da sam rekao da ona može da pije kafu, ali neke granice moraju da se znaju. Ti neki nadimci su mi smetali, ipak sam ja tu i njen sam verenik - rekao je Dacvid.

Na pitanje da li primećuje da je Ana zadovoljija u prisustvu Janjuševića, David je rekao:

Naravno, ona je moja verenica i ja mogu da joj zamerim šta hoću. Ja znam kako to pipkanje izgleda po portalima. Rekao sam joj da mogu da se druže, ali neke granice moraju da se znaju. Ona je sada shvatila, mi nemamo problema ni napolju, mi super fukcionišemo. Naravno da je srećna sa mnom , ne poredim se sa Janjušem ni u kojem smislu - obajsnio je David.
Rekla bih ja da ima problem, naročito ni napolju nije postojalo. Rekla sam mu da ne bude negativan, nego onaj David u kog sam se ja zaljubila. Nisam očekivala da će mi zameriti zbog Janjuša, zna da ne volim kada mi zamera i kada povisi glas na mene - objasnila je Ana.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'