AKTUELNO

Sumnjiva posla sa Sinišom?

Aleksandra Nikolić odgovarala je na pitanja sedme sile u emisiji "Pitanja novinara", koje je glasilo: "Kako se poznaješ sa Draganinim bivšim mužem Sinišom i zbog čega si rekla da će Dragana da te napadne?"

Foto: TV Pink Printscreen

Poznajemo se preko zajedničkih prijatelja i jednom mi je posloa poruku putem Instagrama. Mislila sam da će Dragana da me napada, jer joj je drug rekao za poruke. Poznajem čoveka, što mu ne bih odgovorila na poruke. Rekla sam već da smo se videli preko tog zajedničkog prijatelja, dva ili tri puta, nikada mi ništa nije platio - rekla je Aleksandra.
Iskreno, nikada ne bih potezala te poruke da nisu spomenute. Znam tog mu prijatelja, on je Siniši devojke dovodi po separeima. Znam sva njegova dopisivanja i kuckanja. Kada bih iskreno pokazala prepiske sa svim devojkama, gde bi bio kraj. Toliko je bilo nekih devojaka iz grada, posle sam ušla u "Zadrugu", šta je posle bilo i ne zanima me. Pričao mi je o njoj, ali mene to više ne zanima. Devojku ne poznajem, ne znam što bi devojka imala neki problem sa mnom, nemam više ništa sa bivšim mužem. On ima svoj život, ja svoj - objasnila je Draganu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'