AKTUELNO

Nisu očekivali ovo priznanje!

Zadrugarka Mina Vrbaški satima je trpela uvrede od strane mnogih učesnika, ali ju je izjava Ane Korać izbacila iz takta, jer ju je ponovo napala i nazvala je prostitutkom.

Ona je dugo ćutala o dešavanjima iz Zadruge 1, a tiče se Aninog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem. Naime, Mina je ove noći pred svima otkrila da im je navodno čuvala stražu u kupatilu ne znajući za sigurnosne kamere.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što su se neke stvari radile u prvoj sezoni, tako ja sad mogu da kažem da će isto da se dogodi kao kad su sigurnosne kamere snimile nešto. Možda se to čuva za treću sezonu. Tako su za Mikija i Suzanu pustili, tako sam i za ovu situaciju ja bila u toaletu - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažeš! Svi znamo ko si ti. Bila si izbačena sa Nove godine, jer si pričala i iznosila laži - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde i te kako nešto ima, ali tu nešto postoji! Mina, ako imaš nešto onda kaži do kraja, ako nemaš onda zaćuti! Mina i Ana su bile prijateljice, nešto znaju jedna o drugoj! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina kad se svađa sa Anom, neka se svađa sa njom. Ne postoji snimak koji može da me kompromituje. Blatiš me, a ništa ti ružno nisam uradio - rekao je Janjuš.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'