AKTUELNO

Žestoko!

Tokom reklama za vreme emisije "Pitanja gledalaca" ovog popodneva došlo je do svađe između Mateje Matijevića i Zorice Marković, a u sve su bili umešani Stefan Karić i Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je rekla da trčim za Miljkovićem kao ker? - upitala je Tara Stefana pred Matejom i Zoricom.
Ne kao ker - rekao je Stefan Karić.
Ja sam čuo! - rekao je Mateja.
Hvala ti Kariću! - zahvalila se Zorica Kariću, pa se obratila Mateji: Nisam rekla kao ker, Mateja nemoj da lažeš, sramota za mladog dečka. Ti nisi bio ni u m*dima otkad ja nju znam. Sada ti lažeš kao ker - govorila je Zorica, Mateji.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo sam rekla da ona više juri, provodi vreme i da je više sa Markom nego Jelena Pešić. J*baću ti mater - rekla je Zorica Marković, Mateji i unela mu se u facu - rekla je Zorica.
Hvala ti puno! Nisam te uvredio, ništa ti nisam rekao ružnu reč, lošu nameru s moje strane nisi osetila - rekao je Mateja.
Ja ovo dete znam od 12. godine, ti misliš da ja ne bih imala m*da da joj kažem ono što si ti izmislio. Nemoj više da me mešate. Tara, nemoj više u životu da si mi prišla i da si me pitala za njega. Odj*bi Mateja! I ti me Tara ostavi na miru, klošarko jedna mala! Više mi ne obraćaj Mateja, ostavi me na miru, idi čupaj obrve i ne glumi nekog mangupa - vikala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Zorica Marković, koja je na glasu da j*be majke, oštrog jezika... - nastavio je Mateja.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'